För mig är det helt oförsvarbart att i vår tid utnyttja och döda andra levande varelser för egen njutning; och har därför valt att hålla mitt makeupkit helt cruelty free. Majoriteten av produkterna jag använder är dessutom veganska, och de som innehåller animalier byts löpande ut när de tar slut eller börjar närma sig utgångsdatum. Alla borstar som jag använder är gjorda av syntethår.

Är du vegan? Meddela mig vid bokning så ser jag till att bara använda mig av veganska produkter vid makeuptillfället.

To me it’s completely unjustifiable to in our day and age use, abuse and kill other living creatures for our own pleasure; and I have therefore decided to keep my kit cruelty free. The majority of the products I use are vegan, and the ones that contain animal products are being exchanged continuously for vegan alternatives as I finish them. Evry brush I use is made out of synthetic hair.

Are you a vegan? Let me know when booking a service, and I’ll make sure to only use vegan products during the application.